بخشِ عظیمی از دانشِ امروزی در حوزههای مختلفی نظیرِ علم، اخلاق، حقوق، دین و هنر به زبانِ انگلیسی نوشته میشود. بنابراین آشنایی با این زبان برای مطالعۀ این منابعِ گسترده ضروریست. در حوزۀ فلسفه نیز بسیاری از آثارِ مهمِ فلسفی به زبانِ انگلیسی نوشته شده یا به این زبان ترجمه شده است. به این ترتیب برای کسانی که میخواهند متونِ فلسفیِ غرب (دستکم متونِ فلسفۀ تحلیلی) را بخوانند و بفهمند، یادگیریِ زبانِ انگلیسی فریضه است.
فهمِ فلسفی (در کنارِ نقدِ فلسفی و ابداعِ فلسفی) یکی از فعالیتهای فلسفیِ مهمِ فلسفهورزان است. بخشِ زیادی از زمان و نیروی اهلِ فلسفه صرفِ فهمِ مسائل و متونِ فلسفی میشود. با این حال، آموزشِ مهارتهای قرائت و فهمِ متون در دورههای درسیِ دانشگاهی چندان جدی گرفته نمیشود. در این دوره که به تدریسِ متونِ فلسفیِ انگلیسی اختصاص دارد، با مهمترین مهارتهای قرائت و فهمِ متونِ تخصصیِ فلسفه آشنا میشویم:
در این دوره، در ضمنِ خواندنِ متنی فلسفی به زبانِ انگلیسی این مهارتهای متنخوانی را تمرین میکنیم. هدفِ این دوره این است که دانشپژوهان با آموختنِ مهارتهای متنخوانی بتوانند متونِ فلسفی به زبانِ انگلیسی را بهسهولت بخوانند و بفهمند.
این دوره برای دانشجویانِ کارشناسی یا کارشناسیِ ارشدِ فلسفه (و نیز دانشجویانِ سایرِ رشتهها) که قصدِ درگیریِ جدی با مسائل و متونِ فلسفی به زبانِ انگلیسی را دارند مفید تواند بود.